Hallitus 2019

Puheenjohtaja:
Kikka Kuosmanen
Varapuheenjohtaja:
Arja Filppa
Maarit Mäki
Anneli Patronen
Marja-Liisa Sarkkinen
Anna-Kaisa Virtanen
Varajäsen Irmeli Järvi

ks. Yhteystiedot


Uusimmat kuvat

_mg_0811
_mg_0808a
_mg_0794

Ulkoilupäivä Kuhankuonolla

Syyskuun 19. päivä vietimme Kuhankuonon retkialueella mukavan ulkoilupäivän. Alun perin lähtijöitä piti olla lähes 30 henkilöä, mutta harmillisesti muutama joutui muiden kiireiden vuoksi retken perumaan. Bussikuljettaja Björn "Nalle" kuljetti meidät turvallisesti Kuhankuonolle ja takaisin, sekä auttoi grillin ja saunan kiukaankin sytyttämisessä ja "virkeänä pitämisessä".

Muutamat uskaltautuivat lähes kahden tunnin patikkaretkelle, muutamat saunojat jopa jo todella viileään järviveteenkin. Pitkän kahluumatkan aikana jalkoja kuulemma kylmästä vedestä oikein pistelikin. Grillin ympärillä riitti keskustelua maailman politiikasta ja nykypäivän menosta, Arja valmisteli tilan liiterillä kahvit ja muut tarjottavat. Kun makkarat oli tuhottu ja kahvit juotu, otettiin toisistamme mittaa saappaan heitossa ja seurattiin kuinka porukka silmät sidottuina osasivat pistää aasin hännän seinätauluun oikealle kohdalle. Ei ollut aivan helppo tehtävä epätasaisessa maastossa.

Retkipäivä oli hyvässä seurassa oikein onnistunut. Aurinko ei kuitenkaan jaksanut aivan koko päivää paistaa, mutta mukavan lämmintä oli, lähes 20 astetta. Hieno päivä, kiitos kaikille osallistujille!

Kikka