Hallitus 2019

Puheenjohtaja:
Kikka Kuosmanen
Varapuheenjohtaja:
Arja Filppa
Maarit Mäki
Anneli Patronen
Marja-Liisa Sarkkinen
Anna-Kaisa Virtanen
Varajäsen Irmeli Järvi

ks. Yhteystiedot


Uusimmat kuvat

p9180003_copy
_mg_0811
_mg_0808a

TULEVIA TAPAHTUMIA

To 10.10. klo 10-14 ikäihmisten palvelumessut Kuparivuoren liikuntahallilla.


Teatterireissu Raumalla 30.11., musiikkikomedia Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä. Lippu, ruokailu ja kuljetus yhteensä 50 euroa. Ilmoittautuminen Arjalle 050 584 0218 tai arja.filppa(at)gmail.com ja maksu tilille FI48 4309 1920 0527 74 viimeistään 29.10. Lähtö klo 14.30 sotilaspatsaalta. Aurinkotien varrelta voi tulla kyytiin, sovi Arjan kanssa. Ruokailu ennen esitystä, joka alkaa klo 18.00 ja kestää väliaikoineen 2,5 tuntia.

Romanttinen musiikkikomedia miehestä, joka haluaa vain rakastaa - hinnalla millä hyvänsä!

Sanotaan, että kaikki ovat hyviä jossakin. Tarinan päähenkilöllä on jostain syystä aina ollut menestystä naisrintamalla. Vuosien saatossa hän on oppinut hyödyntämään lahjojaan hellänä rakastajana. Se on ikään kuin ammatti, joku voisi kutsua häntä jopa taiteilijaksi. Ja pakkohan taitelijankin on elää, eikö? Näin ollen täysin pyyteettömät palvelukset oikeuttanevat jonkinlaiseen vaatimattomaan apurahaan.

 Jo vuosia kestäneellä taitelijan uralla onkin kulunut jo apuraha jos toinenkin. Kaikki eivät kuitenkaan arvosta hänen ammattiaan ja yllättäen kotiin saapunut mies haluaisi tasata tilit hurmaajan kanssa omalla tavallaan. Hän pelastuu täpärästi sattumalta paikalle osuneen Tytin avulla. Käy ilmi, että Tytillä on varakkaat ja yksinäiset tädit ja sankarimme taiteilijan vaistot heräävät…

 Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä on uusi musiikkikomedia, jonka reipasta menoa vauhdittavat lukuisat tunnetut listahitit aina Mamban tunteikkaasta tuotannosta Irinaan, Suurlähettiläisiin ja Kirkaan.

 Näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Raumalle Petja Lähde, joka on raumalaisille tuttu myös Rauman kesäteatterin lavalta (Sellaista elämä on 2018 ja Hetki lyö 2012). Niin näyttelijänä, käsikirjoittajana kuin kirjailijanakin tunnetun Petjan Surunsyömä -lastenromaani palkittiin vuonna 2019 Suomen Nuorisokirjailijat ry:n jakamalla Arvid Lydecken -palkinnolla.

Musikaalia kuljettaa osaltaan elävä orkesteri ja musiikista vastaa kapellimestari Tuomas Kesälä, joka vastasi myös Rauman kesäteatterissa kesällä 2018 nähdyn Sellaista elämä on -näytelmän huippuunsa viritetyistä musiikkinumeroista.

 Pääosassa vierailee paluun Raumalle tekevä Jani Koskinen, joka näytteli Rauman teatterissa vuosina 1998-2002. Tuon jälkeen Jani on työskennellyt useissa eri teattereissa (mm. Tampereen Työväen Teatteri, Hämeenlinnan Teatteri ja Porin Teatteri). Laulaja-näyttelijä muistetaan teatterien lavoilta erityisesti lukuisista Olavi Virta -rooleistaan (On kesäyö -musikaali, Olavi Virta -musikaali ja Tango d'amore).

 Arja Filppa

arja.filppa(at)gmail.com

+358505840218

 KURSSEJA kts. Reumalehti

 

Liiton sivuille pääset helposti osiosta "Hyödyllisiä linkkejä"

IDEOITA kaivataan. Tuo omat ideat hallituksen tietoon, niin voimme valmistella retkiä ja tapahtumia.

Lisäksi lähetämme jäsentiedotteen, jonka kopioita voi noutaa Aurinkosäätiön aulassa olevasta lokerosta.

Ilmoitamme tapahtumista Rannikkoseutu-lehden yhdistysten Päivyri-palstalla.

SEURAA ILMOITTELUA!

Kuvateksti