Hallitus 2018

Puheenjohtaja:
Kikka Kuosmanen
Varapuheenjohtaja:
Arja Filppa
Maarit Mäki
Anneli Patronen
Marja-Liisa Sarkkinen
Anna-Kaisa Virtanen
ks. Yhteystiedot


Uusimmat kuvat

_mg_9822
_mg_9819
_mg_9816


TULEVIA TAPAHTUMA

TERVETULOA PIKKUJOULUJUHLAAN 11.12.2018

Tiistaina joulukuun 11:ntenä päivänä vietämme yhdistyksemme pikkujoulua Aurinkosäätiön Palvelutalossa, Myllynkiventie 5 kello 18.00 alkaen.

Perinteiseen tapaan glögiä siemaillen kuunnellaan ensin hieman puheita sekä esitellään ensi vuoden hallitus, ja saatetaan ryhtyä laulamaan muutaman joululaulunkin.

"Virallisemman" osuuden jälkeen pääsemme Maaritin valmistaman, maittavan riisipuuron kimppuun. Perinteisesti puurostaan mantelin löytänyt saa pienen palkinnon.

Illan "pääohjelmana" meille esiintyy taikuri, minkä jälkeen ehkä vielä pari laulua voisi olla vuorossa. Kahvin ja joulutortun kera odottelemme Joulumuorin saapumista vieraaksemme.

Pieni, maksimissaan viiden euron hintainen pikkuinen joulupaketti joulumuorin lahjareppuun toivotaan juhlijoiden tuovan mukanaan.

TERVETULOA MUKAAN SANKOIN JOUKOIN!

 _______________________________________________


Nauruhermoja koettelemaan laivaristeilylle            

Viking Graselle  14-15.1.2019        


Lähde mukaan risteilylle katsomaan Uuden Iloisen Teatterin hulvatonta esitystä Tuhansien Ämpärien Maa - aivan ulapalla! Luvassa on ämpärikaupalla huumoria, kun 40 vuotta täyttänyt UIT luotaa omaperäistä kansakuntaamme nauruhermoja kutkuttavaan tyyliinsä. Riemukas revyy tarkastelee Suomea ja meitä suomalaisia sketsien, svengaavan musiikin ja näyttävien tanssinumeroiden kautta.

 

Lavalle nousee joukko Suomen estradi- ja viihdekentän ykkösnimiä: Sari Siikander, Leena Uotila, Sami Hintsanen, Jussi Lampi, Mikael Saari sekä Tanssii tähtien kanssa -sarjasta tutut tanssijat Ansku Bergström, Katri Mäkinen, Mikko Ahti ja Matti Puro. Tässä show'ssa UIT:n taidokkaaseen esiintyjäkaartiin liittyvät myös 2016 tangokuningatar Erika Vikman sekä Posse-sarjastakin tuttu Viivi Pumpanen.

 

Tule sinäkin ja ota kaverikin mukaan. Matkan hinta jäsenelle kahden henkilön hytissä on 42 euroa, mikä sisältää hytin ja ruokailun sekä kuljetuksen satamaan ja takaisin. UIT-show'n jäsenistöllemme tarjoaa yhdistys. Jos kaverisi ei ole jäsen, hänen matkansa hinta on 57 euroa.  Laiva lähtee maanantaina 14.1. illalla klo 20.55 ja takaisin satamaan saavumme seuraavan päivän illalla klo 19.50. Revyy nähdään Club Voguessa kannella 10 tiistaina klo 15 alkaen.

 

Ilmoittaudu pikaisesti Marsalle, puh. 050 574 1543, mutta viimeistään 15.12., jolloin on myös matkan viimeinen maksupäivä tilillemme 

FI48 4309 1920 0527 74

         _______________________________________

KURSSEJA kts. Reumalehti

 

Liiton sivuille pääset helposti osiosta "Hyödyllisiä linkkejä"

IDEOITA kaivataan. Tuo omat ideat hallituksen tietoon, niin voimme valmistella retkiä ja tapahtumia.

Lisäksi lähetämme jäsentiedotteen, jonka kopioita voi noutaa Aurinkosäätiön aulassa olevasta lokerosta.

Ilmoitamme tapahtumista Rannikkoseutu-lehden yhdistysten Päivyri-palstalla.

SEURAA ILMOITTELUA!